Súboj Manchesteru City s Arsenalom bol veľkým šlágrom. Tento zápas môže určiť sezónu

Hostia z Londýna boli kúsok od víťazstva, ktoré mohlo stanoviť už teraz majstrovský kurz v Premier League.

Manchester City v Arsenal Premier League 22/09/2024. Erling Haaland (9) of Manchester City in action during the Premier Erling Haaland (9) z Manchestru City v akcii 22. septembra 2024. Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Conor Molloy / Profimedia.sk

Videli sme skutočnú zápletku: na domácej strane gól streleckého titana, potom zranenie kľúčového hráča, absolútny skrat rozhodcu Olivera pri prvom góle Arsenalu, obrat v skóre v podaní mimoriadne efektívnych hostí, šokujúcu červenú kartu v posledných sekundách prvého polčasu umožňujúcu Cityzens dlhú presilovku, obrannú odolnosť Arsenalu pri útočnej sterilite domácich a po ich 27 strelách a v čase najväčšieho zúfalstva vyrovnávajúci gól.

Fenomén Haaland

Erling Haaland je v úžasnej forme, v ktorej drží šialené numerické parametre. Po piatom kole Premier League má na konte 10 gólov! Cityzens v minulej sezóne proti Arsenalu v lige neskórovali (0:0, 0:1), teraz sa Haaland prihnal po skvelej Savinhovej prihrávke v otvorených dverách obrany medzi stopérmi Salibom a Gabrielom pred Rayu a nezadržateľne skóroval.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.