Snahy o ovládnutie vodárenskej infraštruktúry sa objavili len v hlave šéfa NKÚ, tvrdí Krátký

Predseda NKÚ prišiel v poslednom čase so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti. Rozprávali sme sa s Danielom Krátkým, členom jej predstavenstva.

DANIEL KRÁTKY TREND ŠTÚDIO Daniel Kratky, člen predstavenstva Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti. Foto: Archív VVS

Informácie, ktoré zazneli z úst šéfa Najvyššieho kontrolného úradu Ľubomíra Andrássyho vzbudili množstvo ďalších otázok. Dotkol sa aj tém, ktoré nepriamo či dokonca priamo naznačujú, že by sa dialo niečo nekalé.

Hneď v úvode treba otvorene povedať, že v poslednom čase predseda NKÚ obieha redakcie, kde prichádza s bombastickými odhaleniami o obrovských stratách vody, s odhaleniami konšpirácií, s cieľom ovládnuť vodárenské spoločnosti, raz domácimi záujmovými skupinami, raz zahraničnými investormi. Hovorí o akejsi skrytej privatizácii, nikde však reálne nevie vysvetliť, čo tá skrytá privatizácia je a ako k nej má dôjsť.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.