Medzi tichými revolucionármi

Najlepšou cestou z bezmocnosti je prijať to nové a staré zanechať.

Artists for the release of Pavel Durov, Berlin, Berlin, Germany - 01 Sep 2024 Ľudia požadovali prepustenie zakladateľa Telegramu Pavla V. Durova, ktorého zatkli vo Francúzsku, na zhromaždení pred francúzskym veľvyslanectvom v Berlíne pod heslom „Prepustenie Pavla Durova – sloboda prejavu na internete“. Foto: snapshot-photography/F Boillot/S / Shutterstock Editorial / Profimedia.sk

Ešte nikdy neboli nástroje zmeny dostupné takému množstvu ľudí ako dnes. Prečo žijeme v inšpiratívnych časoch a prečo ich musíme využiť.

Niekoľko posledných rokov pravdepodobne u väčšiny ľudí nevyvoláva pozitívne asociácie: korona šialenstvo, klimatizmus a transideológia, do toho niekoľko vojen a teraz sa zbláznilo aj počasie. V človeku to nevzbudzuje práve motiváciu robiť v systéme pozitívne zmeny, práve naopak. Skôr prevláda pocit, ktorého závan pripomína biblické pohromy a apokalypsu.

Zdá sa, akoby bol svet v rukách fanatických dobrodincov a globalistických sociálnych inžinierov. Ale svet je vždy v rukách nás všetkých. Žiadna zodpovednosť za budúcnosť totiž nie je v rukách nejakej „elity“, pokiaľ im ju občania dobrovoľne neodovzdajú. Apokalypsa doslova znamená „odhalenie“. V čase krízy sa odlupuje jadro reality a všetky ilúzie padajú.

Zlaté časy pre objaviteľov systému


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.