Všetci sme závislí. Keď sa zdravé a prírodne vypestované potraviny stávajú luxusom

Kníh o spracovaných potravinách a rôznych diétach je extrémne veľa. Chris van Tulleken však ukazuje tento problém globálne. Popisuje situáciu jednotlivca, ktorý stojí sám oproti koncernom.

'Lorraine' TV show, London, UK - 03 May 2024 Chris Van Tulleken. Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aké zlé to je? Odpoveď je jednoduchá – veľmi.

Všetci vieme, čo sa stalo a vieme aj, ako to začalo. Prestali sme si sami pestovať potraviny. Najprv preto, že sme sa sťahovali do miest – ale aspoň sme jedli to, čo vypestoval niekto v okolí.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.