Naď: Všetci v zahraničí mi hovoria, že majú strach z Fica

Jaroslav Naď a generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg. Foto: TASR/MO SR Jaroslav Naď a generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg. Foto: TASR/MO SR

Robert Fico sa správa ako ruský agent a všetci v zahraničí ho vnímajú ako predstaviteľa ruských záujmov. Vo vysielaní rádia Expres to vyhlásil poverený minister obrany Jaroslav Naď.

„Kdekoľvek v zahraničí som, všade počujem to isté: Len aby sa Fico nestal premiérom,“ povedal Naď v relácii Braňo Závodský naživo. Hovoria to podľa neho všetci politici a šéfovia medzinárodných organizácií, s ktorými sa stretáva.

„Všetci majú ten istý strach, lebo sú presvedčení o tom, že Robert Fico je čistý predstaviteľ záujmov Ruskej federácie,“ uviedol.

Naď tiež pohrozil, že na lídra Smeru podá trestné oznámenie za to, že medzivládnu dohodu ohľadom zbraní pre Ukrajinu vyhlasuje za sabotáž. Podľa povereného ministra obrany tým Fico rozširuje poplašné správy a generálny prokurátor by preto mal konať.

„Ak by bol niekto ruský agent, nekonal by inak,“ dodal Naď.

https://standard.sk/337240/smer-poda-trestne-oznamenie-za-zaslanie-migov-ukrajine-fico-nenajdete-jedineho-sudneho-pravnika-ktory-by-s-tym-suhlasil/

(ste)


Ďalšie články