Matovič o transaktivistoch: Oplzlá primitívna banda dezolátov

Foto: Dana Vitálošová Foto: Dana Vitálošová

Nikdy sa mi žiadny fanúšik ĽSNS či Republiky nevyhrážal do očí smrťou, až transrodový aktivista pred parlamentom. Po dnešku som o to viac presvedčený, že pred týmito ľuďmi musíme naše deti chrániť. Na vulgárne nadávky a ataky transaktivistov pred budovou parlamentu takto na sociálnej sieti reagoval šéf OĽaNO Igor Matovič.

Celú situáciu opísal tak, že v diaľke dolu na Zámockej videl prichádzať dav ľudí s dúhovými vlajkami. Oslovila ho pani, ktorá ich čakala a následne ho oslovila redaktorka z Refreshera. Priebežne jej odpovedal na zopár otázok.

https://standard.sk/350596/video-agresivni-duhovi-aktivisti-sa-pustili-do-matovica/

„Vtom prišiel prvý človek z davu a začal na mňa poza chrbát redaktorky neslušne vyhukovať. Potom prišli ďalší a začalo sa vulgárne peklo, ktoré som ešte nevidel a ani nezažil. Krížom-krážom, ako totálni dezoláti, začali na mňa súkať tie najvulgárnejšie nadávky, pľuť odzadu na sako a vyhrážať skončil si, ja ťa zabijem.“

Po chvíli, ako píše šéf OĽaNO, vytiahol z vrecka mobil, že si tú oplzlú primitívnu bandu zveční. „Vtom mi jeden orangutan vytrhol z ruky mobil … nakoniec sa mi časť vyčíňania primitívov podarilo aj tak nahrať.

Matovič ďalej komentoval, že chodí po Slovensku krížom-krážom a stretol aj množstvo fanúšikov ĽSNS či Republiky. Nikde však podľa vlastných slov nestretol pokope takých primitívnych, arogantných, vulgárnych a zlých ľudí, ako medzi týmito transrodovými aktivistami.

„Nikdy sa mi žiadny fanúšik ĽSNS či Republiky nevyhrážal do očí smrťou … až transrodový aktivista pred parlamentom. Po dnešku som o to viac presvedčený, že pred týmito “ľuďmi” musíme naše deti chrániť. A som násobne viac presvedčený, že by sme mali na Slovensku výrazne viac investovať do dostupnosti psychiatrickej pomoci. Pacientov kopa,“ ukončil Matovič.

https://standard.sk/350701/matovic-trans-a-kto-je-tu-obet/

(red)


Ďalšie články