Úsek D1 pod Tatrami vrátane tunela Bôrik mimoriadne uzatvoria

SVIT - Úsek diaľnice D1 pod Tatrami vrátane tunela Bôrik v noci na stredu (31. 5.) mimoriadne uzatvoria.

tunel_borik Uzávera bude platiť od 15. septembra, 8.00 hod. do 24. septembra, 24:00 hod. Foto: archív

Dôvodom sú nevyhnutné servisné práce na vzduchotechnike. Ide o úsek od križovatky Poprad – Západ po Mengusovce. Mesto Svit informovalo, že pravá tunelová rúra smer Prešov bude zatvorená od 22. do 2. hodiny, ľavá od 23. do 3. hodiny. 

https://zilina.standard.sk/2657/samozvany-liecitel-mal-z-chorlaveho-dominika-vytiahnut-ockovanie-ako-je-na-tom-mladik-dnes/

„Obchádzková trasa povedie od diaľničnej križovatky Mengusovce po ceste prvej triedy I/18 odklonom cez Svit,“ dodáva samospráva.

(tasr)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac