Veľká banka na Slovensku vypne služby. S týmto musíte rátať

SLOVENSKO – Elektronické služby tretej najväčšej slovenskej banky budú dva dni nedostupné. Do nedele rána tiež nebude možné vkladať peniaze vo vkladomatoch a vybaviť viaceré veci v pobočkách. Platieb kartou a výberov sa však odstávka nedotkne.

„Niektoré zmeny, ktoré sú nevyhnutné pre zvyšovanie kvality služieb pre vás, nie je možné zrealizovať bez plánovaných odstávok našich systémov,“ informovala banka klientov na svojej sociálnej sieti. K obmedzeniu elektronických služieb pristúpi v piatok šiesteho októbra o 22.00 hod. Trvať bude do nedele ôsmeho októbra do 9.00 hod. Odstávka sa dotkne služieb Moja ČSOB, ČSOB SmartBanking a ČSOB BusinessBanking.

Webová stránka www.csob.sk nebude dostupná v nedeľu ôsmeho októbra do 9.00 hod. a ČSOB API (PSD2) celú sobotu a v nedeľu do 9.00 hod. Od soboty siedmeho októbra do nedele do 9.00 hod. bude obmedzená funkcia vkladu hotovosti vo vkladomatoch ČSOB. Rovnako v sobotu v čase otváracích hodín pobočiek v obchodných centrách na Slovensku bude obmedzené poskytovanie viacerých služieb s výnimkou poradenstva.

Ako ďalej avizuje banka na svojom facebookovom profile, platby kartou v kamenných prevádzkach a na internete, ako aj výbery hotovosti z bankomatov ČSOB, budú po celý čas fungovať bez obmedzení. „Za prípadné komplikácie spôsobené technickou odstávkou sa vopred ospravedlňujeme,“ uviedla banka.


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok