Podbrezová neuspela v stíhacej jazde na Žitnom ostrove

PODBREZOVÁ – V desiatom kole Niké ligy podľahlo dovtedy v tabuľke druhé mužstvo FK Železiarne Podbrezová domácej Dunajskej Strede 2 : 3 (0 : 1).

V nedeľu sa tešili fanúšikovia Dunajskej Stredy. Foto: FB FC DAC

V siedmej minúte mali hostia roh. Po hlavičke sa lopta dostala pri zadnej žrdi k Oravcovi a jeho gólovú strelu vykopol Popović ľavou nohou. V 24. minúte chyboval Káčer. Assinor mal po prihrávke Kabonga na kopačkách vedúci gól a prekonal aj Popovića, ale zmene skóre zabránil na bránkovej čiare Csinger. V 32. minúte Ramadan centroval z pravej strany pred Ludhu. Pred číhajúcim Andzouanom na rohový kop odvrátil jeden z obrancov hostí.

V 35. minúte v šestnástke z ľavej strany pálil obranca Kováčik. Popović bol pozorný a svoj tím opäť podržal. V 42. minúte domáci Pinto v jasnej pozícii trafil brvno Ludhovej bránky. V 43. minúte Bartoš center z pravej strany predĺžil hlavou za seba nešťastne pred Gavrića, ktorý pri zadnej tyči pohodlne otvoril skóre – 1 : 0. Situáciu ešte rozhodca Kružliak preveril pomocou systému VAR, no gól platil.

V 49. minúte Assinor dostal prihrávku medzi obrancov DAC. Prešiel pred Popovića, a z ľavej strany trafil bočnú sieť domácej bránky. V 51. minúte po rohovom kope nasledoval pred Ludhom hlavičkový biliard. Paraj loptu hlavou poslal pred Trusu, ktorý bol sám pred gólmanom a pridal druhý gól Dunajskej Stredy – 2 : 0. V 64. minúte z diaľky pekne vystrelil Špyrka. Popović s veľkou námahou loptu vyrazil na rohový kop.

V 75. minúte Gavrićov center z ľavej strany trafil hlavou práve striedajúci Herc. Lopta sa následne dostala pred Poliaka Gruszkovského, ktorý si strelou pod brvno otvoril svoj strelecký účet v našej najvyššej súťaži – 3 : 0. V 82. minúte si Sanusi loptu potiahol ešte viac na stred a vydarenou technickou jedovkou vymietol ľavý horný roh Popovićovej bránky – 3 : 1. V 86. minúte Gavrić zahral rukou na tom najnevhodnejšom mieste – v pokutovom území a nasledoval pokutový kop Horehroncov.

Galčík loptu z neho zavesil do ľavého horného rohu brány – 3 : 2. V piatej nadstavanej minúte Barišić príkladne vybojoval loptu a s Káčerom išli do prečíslenia dvoch na jedného. Káčer chcel spoluhráčovi namiesto strely prihrávku vrátiť a Barišić trafil obrancu železiarov. Dunajská Streda zdolala Podbrezovú 3 : 2.

(onlajny.eu)


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok