Tibor Gašpar zverejní SMS komunikáciu čurillovcov

Tibor Gašpar (Smer) zverejní SMS komunikáciu čurillovcov. Jej súčasťou sú podľa Gašpara vyjadrenia ako „Dušana Kováčika musím uhnať na smrť“ alebo „máš dosť lana, aby sa mohli obesiť naši klienti“.

Vypoèutie Branislava Zuriana ako kandidáta na funkciu riadite¾a Úradu inšpekènej služby na Výbore NR SR pre obranu a bezpeènos Tibor Gašpar. Foto: Martin Baumann/TASR

Gašpar zverejnenie komunikácie potvrdil v relácii TA3 V politike. Branislav Vančo (PS) poznamenal, že keby táto komunikácia existovala, už dávno by bola zverejnená. Podľa bývalého policajného prezidenta je však už oficiálne súčasťou dovolacieho konania na Najvyššom súde v Kováčikovej kauze a zároveň je súčasťou vyšetrovacieho spisu Očistec.

Komunikáciu zverejní Gašpar podľa svojich slov v najbližšom statuse. Zverejnenie je reakciou na postavenie čurillovcov mimo služby a následné námietky opozície, ktorá hovorí o čistkách v polícii a údajnej chystanej manipulácii v dôležitých kauzách. Koalícia sa proti týmto obvineniam bráni.

(ta3)


Nižšia účasť ako po iné roky, zaujímavé nosné témy, ale aj absencia automobilky Volvo. Aj taký bol dvojdňový veľtrh práce Profesia day v Košiciach.
Prejsť na článok
Rodičovský dôchodok čelil útoku krátko po nástupe novej vlády. Zdroje sa už vtedy hľadali v takzvanej asignačnej dani, za čo sa na ministra práce Erika Tomáša valila z viacerých strán ostrá kritika. Táto renta nakoniec…
Prejsť na článok
Odchodom z klubu SNS sa nám otvárajú ruky a môžeme kritizovať aj niektoré veci ministrov za SNS, hovorí poslanec Pavel Ľupták z Národnej koalície pre denník Štandard.
Prejsť na článok
Vládna moc sa rozhodla regulovať novinársku obec novými pravidlami, ako zavedením určitého typu vzdelania pre novinárov a vytvorením mediálneho úradu. Tieto legislatívne zásahy nielenže nič nevyriešia, ale aj môžu byť v rozpore s európskym právom.…
Prejsť na článok
Najnovšie dáta k deficitu verejných financií, ktoré zverejnil v pondelok Štatistický úrad SR, hovoria jasne. Konsolidácia bola a ostáva témou číslo jedna.
Prejsť na článok
Lekár Nitrianskeho samosprávneho kraja Bruno Rudinský má pri súčasnej nespokojnosti lekárov jasno. Búria sa najmä nemocniční lekári, ktorí však často robia na viac úväzkov. Zvýšenú pozornosť by si podľa neho zaslúžil najmä ambulantný sektor. Pacienti…
Prejsť na článok