Kanadský bojovník proti genderovej ideológii: viac ako tridsaťkrát ma napadli, Antifa mi zlomila ruku

"LGBTQ, teraz najmä TQ loby, sa zmocnila všetkých vlád, ktoré im aspoň trochu ustúpili. Ľavica veľmi tvrdo presadzuje progresívnu ideológiu. Presadzuje ju Svetová zdravotnícka organizácia, Svetové ekonomické fórum, OSN, každá jedna ľavicová vláda na svete. Všetky mimovládne LGBTQ organizácie sa stali hlavne TQ organizáciami, ktoré presadzujú túto ideológiu, akoby to bol fakt, aj keď nič z toho nie je pravda. Mnohí konzervatívci sa príliš báli proti nim vystúpiť, pretože sú veľmi mocní. Majú za sebou kopu peňazí a dokážu presadiť všetky svoje ciele," tvrdí v rozhovore pre Štandard Chris Elston, známy aj ako Billboard Chris, bojovník proti genderovej ideológii, ktorého na sociálnych sieťach sledujú stámilióny používateľov.

Billboard Chris Billboard Chris na proteste proti dúhovému Pridu. Otawa, 9. jún 2023. Foto: Profimedia

Vaše meno je Chris Elston, no väčšina ľudí vás pozná pod menom Billboard Chris, keďže pod takýmto menom vystupujete na sociálnych sieťach, kde máte milióny sledovateľov. Ako sa teda z Chrisa Elstona stal Billboard Chris?

Začal som sa zaujímať o to, čo považujem za týranie detí a najväčší medicínsky škandál v modernej histórii. Je to v podstate biznis, ktorý sa snaží zmeniť pohlavie detí tým, že im podáva tabletky na blokovanie puberty, alebo hormóny opačného pohlavia a končí sa vykonávaním operácií ako kastrácia chlapcov, alebo dvojitá mastektómia dievčat, a to ešte pred dosiahnutím osemnásteho roku života.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.