Už aj Danny Kollár útočí na Štandard. O čom naozaj hovorí jeho nepodarená obhajoba Kaliňáka

Danny Kollár_YT Danny Kollár. Zdroj snímky: Reprofoto/YouTube

Štandardu sa dostalo čudnej kritiky. Z ďalekého Londýna na náš článok zareagoval bojovník alternatívnej scény Daniel Bombic, ktorý si hovorí Danny Kollár. Bohužiaľ, z jeho reakcie na sociálnej sieti nie je zrejmé, v akom stave text napísal, jeho hlbší zmysel je teda zahalený rúškom tajomstva, prípadne dnom pohárika. Jedno však z neho vyplýva zjavne: pri akejkoľvek kritike Roberta Kaliňáka tento muž zdivie do nepríčetnosti.

Štandard v stredu zverejnil článok o takmer polmiliónovej štátnej zákazke na špehovanie spoločnosti pre firmu Gerulata Technologies (Michal Trnka). Vyjadrili sme názor a položili zodpovedným ministerstvám otázku, či by mal štát pokračovať v dotovaní firmy, ktorá svoju technologickú šikovnosť zneužíva na sledovanie, respektíve šikanovanie občanov, ktorí kritizujú západnú vojnenskú politiku. A tému boja proti dezinformáciám zneužíva na boj aj proti ideovým súperom.

V článku zaznela aj drobná výčitka, že rezorty novej vlády sa veľmi nemajú k tomu, aby sa na tieto podozrivé zmluvy bližšie pozreli a prípadne sa ich pokúsili zrušiť, ako to sľubovali pred voľbami. Išlo najmä o výčitky pre rezort vnútra a obrany, prípadne ministerstva zahraničných vecí, cez ktoré sa má zákazka na online sledovanie ľudí prierezovo realizovať.

Čakali sme síce ponosy, tie však prišli z nečakaného s(S)meru.

Oponentúra prišla z nevšedného, takpovediac exilového spektra. Bývalý vyhlásený smerobijec, v súčasnosti robievajúci milé rozhovory s Robertom Kaliňákom a spol., sa poriadne posnažil, aby jeho reakcia v žiadnom prípade nevyznela ako obhajoba Roberta Kaliňáka:

„Chcete si kopnut do Kalinaka? Kopte do neho. Nalozte mu. Este raz – ROBERTOVI KALINAKOVI KLUDNE AJ VYKYDAJTE NA HLAVU VLACKU HNOJA….ked bude za co.“

Následne sa pustil do obhajoby svojho nového obľúbenca: „Kalinak bol zaniest nejake lowe mlademu Trnkovi?“ odvodil si z textu Danny informáciu, ktorú sme my ani len nenaznačili (a asi by sme jej ani neuverili).

Na svojho nového kamaráta je Danny Bombic zjavne precitlivený prudšie, než by bolo zdravé: „Ale vy co pisete za grc? Uz ste horsi nez Todova!“ hnevá sa.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami