Banskobystrický krajský súd prepustil z väzby študenta, ktorý vlani bodol dievča do brucha

Banskobystrický krajský súd prepustil z väzby študenta, ktorý minulý rok zaútočil na dve 15-ročné dievčatá a jedno z nich bodol nožom do brucha. Pochybil totiž okresný súd pri rozhodovaní o sťažnosti.

Tú obvinený podal proti rozhodnutiu Okresného súdu Banská Bystrica z 18. januára, pričom o nej bolo potrebné rozhodnúť do 2. februára. Spis však predložili krajskému súdu až 13. februára, čím pominuli dôvody na trvanie väzby pre procesné pochybenia.

Minulú jar Tomáš zaútočil na dve školáčky v obývanej oblasti, pričom jednu z nich bodol kuchynským nožom do brucha. Spôsobené zranenia si následne vyžiadali komplikovanú operáciu. Nôž sa neskôr našiel v jednej z banskobystrických základných škôl.

(noviny)


Ako sa konsolidačný balík dotkne slovenskej ekonomiky. Už teraz je jasné, že negatívne ovplyvní peňaženky všetkých občanov.
Prejsť na článok
Košicami sa v roku 2018 rozšírila správa, že na KVP postavia špičkové futbalové ihrisko s umelou trávou. Domáci boli nadšení, verili, že sa na ňom vyžijú neobmedzene. Komentáre na sociálnej sieti o tom, ako je…
Prejsť na článok