Hviezdy deťom: známe osobnosti podporia charitatívne podujatie v Trenčíne

TRENČÍN – Aj tento rok sa uskutoční najväčšie charitatívne podujatie svojho druhu na Slovensku. Hviezdy deťom sa vrátia 23. júna na miesto, kde celá táto myšlienka odštartovala, na Štadión Sihoť.

9762635805473421134 Hviezdy deťom: urobme svet detí krajším. Reprofoto: AS Trenčín

„Okrem aktivít, ktoré bývajú už tradične súčasťou podujatia Hviezdy deťom, bude nadchádzajúci 16. ročník doplnený charitatívnym behom. Beh so začiatkom o 11:00 odštartuje práve pred Štadiónom Sihoť, odkiaľ povedie cez trenčiansku Sihoť až späť k futbalovému stánku,“ opísalo AS Trenčín na svojom webe.

Súčasťou tohto výnimočného behu budú aj slávne osobnosti. „Už dnes prisľúbili svoju účasť Erik Jendrišek, Samuel Honzek, Erik Žibek, Samuel Hlavaj alebo futbalisti AS Trenčín,“ uviedol klub. Bežať môžete aj vy. 

Registrovať sa môže ktokoľvek, štartovné je 5 eur. „To bude ako celý výťažok Hviezdy deťom následne rozdelené medzi tých, ktorí to najviac potrebujú,“ uzavreli na stránke.

Urobme svet detí o niečo krajší. Foto: Hviezdy deťom

Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok