Hviezdy deťom: známe osobnosti podporia charitatívne podujatie v Trenčíne

9762635805473421134 Hviezdy deťom: urobme svet detí krajším. Reprofoto: AS Trenčín

TRENČÍN – Aj tento rok sa uskutoční najväčšie charitatívne podujatie svojho druhu na Slovensku. Hviezdy deťom sa vrátia 23. júna na miesto, kde celá táto myšlienka odštartovala, na Štadión Sihoť.

„Okrem aktivít, ktoré bývajú už tradične súčasťou podujatia Hviezdy deťom, bude nadchádzajúci 16. ročník doplnený charitatívnym behom. Beh so začiatkom o 11:00 odštartuje práve pred Štadiónom Sihoť, odkiaľ povedie cez trenčiansku Sihoť až späť k futbalovému stánku,“ opísalo AS Trenčín na svojom webe.

Súčasťou tohto výnimočného behu budú aj slávne osobnosti. „Už dnes prisľúbili svoju účasť Erik Jendrišek, Samuel Honzek, Erik Žibek, Samuel Hlavaj alebo futbalisti AS Trenčín,“ uviedol klub. Bežať môžete aj vy. 

Registrovať sa môže ktokoľvek, štartovné je 5 eur. „To bude ako celý výťažok Hviezdy deťom následne rozdelené medzi tých, ktorí to najviac potrebujú,“ uzavreli na stránke.

Urobme svet detí o niečo krajší. Foto: Hviezdy deťom

Ďalšie články
125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

Viacerí predstavitelia Demokratickej strany, ako i popredné denníky, vyzvali amerického prezidenta Joea Bidena, aby odstúpil z volebného súboja so svojím republikánskym predchodcom Donaldom Trumpom. Hoci verejne sa Bidena zastal jeho bývalý nadriadený Barack Obama, práve on mal v zákulisí presviedčať vedenie strany, aby ho odvolali. Aspoň to tvrdí konzervatívny...