Pátranie so smutným koncom: nezvestného muža našli mŕtveho

Muža našli mŕtveho. Foto: Pohotovostný pátrací tím - TN kraj/Facebook Muža našli mŕtveho. Foto: Pohotovostný pátrací tím - TN kraj/Facebook

ILAVA – Pátranie po nezvestnom Emilovi, o ktorom rodina nemala žiadne informácie, odvolali. Muža našli bez známok života.

Nezvestného začali hľadať v pondelok 10. júna. „Dnes v ranných hodinách sme prijali informáciu o nezvestnosti Emila, ktorý odišiel z domu na bicykli a nepodal o sebe žiadne informácie. Naši členovia z Pohotovostného pátracieho tímu okamžite zareagovali a vyrazili do terénu na pátraciu akciu v spolupráci s Políciou SR a dobrovoľnými hasičmi,“ uviedol Pohotovostný pátrací tím – TN kraj na Facebooku.

O niekoľko hodín neskôr informovali o smutnej správe. „Krátko pred 15:00 sa podarilo nezvestného Emila vypátrať, avšak, žiaľ, už bez známok života. Táto tragická situácia nás veľmi mrzí a rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ dodali.


Ďalšie články
125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

Viacerí predstavitelia Demokratickej strany, ako i popredné denníky, vyzvali amerického prezidenta Joea Bidena, aby odstúpil z volebného súboja so svojím republikánskym predchodcom Donaldom Trumpom. Hoci verejne sa Bidena zastal jeho bývalý nadriadený Barack Obama, práve on mal v zákulisí presviedčať vedenie strany, aby ho odvolali. Aspoň to tvrdí konzervatívny...