Na letisku v Manchestri pre výpadok elektriny hrozí zrušenie letov

Na letisku v Manchestri pre výpadok elektriny hrozí zrušenie letov. Prerušenie prívodu elektrickej energie v okolitej oblasti ovplyvnilo chod letiska a aj niekoľko ďalších budov vrátane logistických firiem. Dodávky elektriny odvtedy obnovili, ale výpadok bude mať vplyv na služby počas celej nedele.

Cestujúcim, ktorí majú odlietať z dvoch hlavných terminálov, odporučili, aby pred príchodom na letisko kontaktovali svoje letecké spoločnosti. Podľa stanice BBC bolo niekoľko letov už zrušených.

Zábery z letiska ukazovali obrovské rady ľudí, ktorí tam v nedeľu ráno čakali. Pasažieri sa na sociálnych sieťach sťažovali na „chaos“ a nedostatočnú komunikáciu zo strany personálu.

Manchesterské letisko je tretie najvyťaženejšie v Spojenom kráľovstve.

(tasr, ap)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok