Záhorák vyhral v lotérii sedem miliónov eur

Záhorák vyhral v lotérii sedem miliónov eur. Hra Euromilióny stála šťastlivca 9,5 eura.

Šťastie mu priniesli čísla 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a powerballové číslo 6, ktoré mal v jednom zo svojich šiestich tipov. Paradoxné je, že stávku uzavrel muž až v samotný deň žrebovania.

Výhra sedem miliónov eur sa zapíše do histórie, ide totiž o siedmu najvyššiu výhru v číselných lotériách.

„V tropický utorok na jedného Slováka slnko zasvietilo ešte jasnejšie, ako by si dokázal  predstaviť. V žrebovaní lotérie Euromilióny totiž vyhral 7 069 930 eur a stal sa čerstvým slovenským multimilionárom,“ informovala stávková kancelária Tipos.

(tvnoviny.sk)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok