Pracovný vzťah Jeremyho Clarksona s Richardom Hammondom a Jamesom Mayom sa zrejme oficiálne skončil

Pracovný vzťah Jeremyho Clarksona s Richardom Hammondom a Jamesom Mayom sa zrejme oficiálne skončil. Moderátorská trojica sa stala známou z relácií Top Gear a The Grand Tour.

Televízna hviezda v súčasnosti zažíva najväčší úspech svojej kariéry so seriálom Clarksonova farma. Tá dokumentuje jeho pokusy riadiť tisícakrovú farmu, ktorú kúpil v roku 2008. Od premiéry v roku 2021 Clarkson rozšíril svoje podnikateľské impérium kúpou krčmy v Cotswolds za milión libier – o čom pripravuje úplne nový seriál.

Ale tí, ktorí dúfali, že Clarksonova farma bola len dočasným medzistupňom medzi novými sezónami The Grand Tour, ktorú spomínaná trojica vytvorila po odchode z Top Gearu, budú sklamaní. Zdá sa, že produkčná spoločnosť, ktorú Clarkson, Hammond a May spoluvlastnili, zanikla. Web MailOnline uvádza, že moderátori minulý štvrtok odsúhlasili jej zrušenie.

Nadchádzajúci špeciál šou, ktorý sa natáčal v Zimbabwe, bude zrejme posledným spoločným vystúpením trojice.

(independent)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac