Incident v Čunove si vyžiadal jednu obeť na živote. Postrelenú ženu oživovali

Nedeľný večer, aký si obyvatelia Čunova nepredstavovali. Krátko pred deviatou hodinou večer postrelil muž svoju priateľku, ktorú záchranári na mieste oživovali.

policia,paska Policajná páska. Ilustračný obrázok: Polícia SR/Facebook

Informoval o tom portál noviny.sk s dôvetkom, že po čine spáchal muž samovraždu.

Zdroje Štandardu hovoria celkovo o šiestich výstreloch, ktoré muž vypálil s tým, že ženu postrelil dvakrát a z miesta odišiel. Následne sa vrátil a zbraň otočil proti sebe.

K streľbe došlo podľa doterajších informácií na Hraničiarskej ulici. Polícia na sociálnej sieti potvrdila, že na mieste vykonávajú príslušníci viacerých útvarov potrebné úkony.

Z prvotných informácií policajných vyšetrovateľov vyplýva, že muž strieľal krátkou zbraňou. Tú následne namieril aj proti sebe, čím si spôsobil zranenie, ktorému na mieste podľahol. „Žena utrpela viaceré zranenia vyžadujúce si ošetrenie. Iné osoby zranenia neutrpeli,“ doplnil hovorca polície Michal Szeiff.

Viac podrobností k prípadu Policajný zbor poskytne hneď, ako to situácia umožní.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti informovalo, že operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci (RZP) a rýchlej lekárskej pomoci (RLP) k 43-ročnej žene, ktorá utrpela viacero poranení po útoku strelnou zbraňou. „Po prvotnom ošetrení bola pri vedomí transportovaná do nemocnice,“ priblížilo operačné stredisko s tým, že u 58-ročného muža skonštatoval lekár úmrtie.

(max)