Muža dostali policajti zo strechy obchodného centra Nivy v Bratislave bez zranení

Bez zranenia sa skončila niekoľkohodinová dráma, pri ktorej dnes na streche obchodného centra sedel muž, ktorý plánoval skočiť.

Ako informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková, policajti pohotovostného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, spolu s policajným psychológom a ďalšími policajtmi, v priebehu dnešného dňa niekoľko hodín intenzívne komunikovali s mužom, nachádzajúcim sa na streche parkovacieho domu na Mlynských nivách. „Krátko po 15:00 bol vykonaný služobný zákrok a osoba skončila v rukách polície bez zranení,“ uviedla Šimunková.

Pri jeho záchrane zasahovali viaceré záchranné zložky. Podľa portálu Topky šlo o jeho druhý pokus o samovraždu. Okolie obchodného domu Nivy bolo na niekoľko hodín uzatvorené.

(mep, sita)


V polícii to v ostatnom čase vrie. Mnohí príslušníci, ale aj civilní zamestnanci neskrývajú nespokojnosť, a to nielen so mzdovými podmienkami, ale aj tými pracovnými. Viacerí, najmä na vidieckych oddeleniach, poukazujú na to, že sa u nich zastavil čas.

prečítať viac

Identita muža, ktorý v Českej a Slovenskej republike ohlasoval bombové útoky voči školám, je už známa. Má ísť o páchateľa žijúceho v meste Dnipro na Ukrajine. Práve miesto jeho pobytu môže vyvolávať otázky o tom, či vôbec bude môcť byť postavený pred slovenskú spravodlivosť. Viac v článku.

prečítať viac