Radikalizmus amerických demokratov nemá hraníc

Nominačný zjazd demokratov ukazuje, ako veľmi sa táto strana v poslednom období radikalizovala. A nepriamo aj to, ako sa zmenila cirkev.

Election 2024 Harris Americká viceprezidentka a demokratická kandidátka na prezidentku v roku 2024 Kamala Harrisová a kandidát na viceprezidenta guvernér Minnesoty Tim Walz v Milwaukee štát Wisconsin. 20. augusta 2024. Foto: Profimedia.sk

V týchto dňoch od 19. do 22. augusta prebieha v USA nominačný snem Demokratickej strany, ktorý by sme pri použití slov svätého pápeža Jána Pavla II. mohli nazvať prehliadkou kultúry smrti.

Začnime však obrázkami, ktoré sú skôr smiešne. Ako napríklad ten, keď v istom momente mali slovo ľudia z publika a akýsi muž prezlečený za ženu pri svojom predstavení povedal, že jeho zámená sú ona/jej, že stojí za Kamalou Harrisovou, lebo podporuje dúhové požiadavky, nadýchol sa, aby povedal niečo na Trumpa, no následne zabudol, čo chcel vlastne povedať, a tak len posunul mikrofón ďalej.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.