V Bratislavskom kraji sú pre počasie neprejazdné viaceré úseky

Doprava pre obyvateľov bratislavského Devína je riešená formou kyvadlovej dopravy.

459905491_834376475556454_936895844751779940_n V Bratislavskom kraji sú pre počasie neprejazdné viaceré úseky. Foto: FB/PZ BA

Neprejazdné sú v súčasnosti v Bratislave Devínska cesta v úseku od výjazdu na Dlhé Diely po Devín, Devínske jazero, Devínska cesta od Karlovej Vsi smerom na Devín.

Rovnako Kočánkova ulica v bratislavskej Petržalke po Starý most, a tiež Slovanské nábrežie, ktoré je podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Silvie Šimkovej zaplavené. Ako doplnila, uzatvorená je Viedenská cesta od výstaviska až po úsek pod Starým mostom.

Protipovodňové opatrenie podľa hovorkyne vykonávajú Na hriadkach medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou a cesta je tam zahradená. Neodporúča prejazd Istrijskou ulicou mestskej časti Devínska Nová Ves, ktorá je ťažko prejazdná.

(tasr)


V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac

Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac