Autobus v Karlových Varoch sa zrazil s osobným autom, následne zišiel z násypu na koľaje

Podľa prvotných informácií je 17 ľudí zranených. Vodič osobného auta mal v dychu 0,8 promile alkoholu.

Nehoda Autobusu v Karlových Varoch - Foto: Facebook/Doprava v Česku Nehoda Autobusu v Karlových Varoch - Foto: Facebook/Doprava v Česku

Autobus zastavila až železničná trať. Doprava na železničnej trati je medzi stanicami Karlove Vary a a Karlove Vary Dolní nádraží zastavená, informuje portál Novinky.

Vážnosť zranení zatiaľ nie je známa, ale podľa prvotných informácií nie je nikto v ohrození života. Na mieste nehody zasahujú všetky záchranné zložky.

(mep, tasr)


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.

prečítať viac

V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac

Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac