V Devínskej Novej Vsi odstraňujú niektoré protipovodňové opatrenia

O tom, že situácia sa konečne začala mierne zlepšovať, informoval na sociálnej sieti starosta mestskej časti Dárius Krajčír.

460226278_1079021067565382_3260840145234937056_n V Devínskej Novej Vsi sa situácia konečne začala mierne zlepšovať. Foto: FB/Dárius Krajčír

„Aktuálne riešime možnosti, aby bola cesta v smere do Devína sprístupnená a sprejazdnená čo najskôr. Čakáme na zníženie vodnej hladiny toku Morava, aby sme mohli pracovať aj na sprístupnení cesty smerom k Devínskemu jazeru,“ napísal Krajčír.

Obyvateľov preto vyzval k trpezlivosti. „Všetkým nám mimoriadne záleží na tom, aby sa situácia v našej mestskej časti zlepšila a aby sme čo najskôr odstránili následky povodne. Avšak odstraňovanie škôd spôsobených povodňami si vyžaduje čas a pri jednotlivých krokoch prihliadame v prvom rade na bezpečnosť obyvateľov a príslušníkov záchranných zložiek,“ dodal.

Na záver tiež poďakoval za ohľaduplnosť a spoluprácu, ktoré vedú k zvládnutiu tejto „neľahkej situácie“.

(max)


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.
Prejsť na článok
Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť…
Prejsť na článok