Devínska cesta je opäť otvorená

Spojenie mestskej časti Devín a Karlovej Vsi je však prístupné len pre miestnych obyvateľov Devína.

Niektoré časti ciest sú stále zaplavené Niektoré cesty v Bratislave boli takto zaplavené. Foto: Miroslava Pavlíková

Sprístupnenie cesty spájajúcej dve mestské časti, ktoré v uplynulých dňoch sužovali povodne, potvrdila starostka Devína Jana Jakubovič.

Mestská časť zároveň žiada o ohľaduplnosť na obchádzkovej trase úseku medzi Záhradami Devín a odbočkou na Dolné koruny. „Doprava bude usmerňovaná a regulovaná políciou,“ informuje samospráva na sociálnej sieti.

Vyzýva tiež na zvýšenú pozornosť a opatrný prejazd. Pri protipovodňovej zábrane bude prebiehať odčerpávanie vody. Na ceste tak môže byť zvýšený pohyb techniky alebo môžu prebiehať iné práce v okolí cesty.

Doprava transportérmi bude zabezpečovaná do obnovenia premávky mestskej hromadnej dopravy. Pre povodňovú situáciu doposiaľ zabezpečovali transport obyvateľov Ozbrojené sily SR.

(tasr)


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.
Prejsť na článok
V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.
Prejsť na článok
Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť…
Prejsť na článok