Odmietam, že som bol účastníkom smrteľnej dopravnej nehody, tvrdí Taraba

Ministra podľa jeho slov nehospitalizovali v zariadení pre vládnych činiteľov. Na urgentný príjem prišiel v sobotu podvečer z dôvodu trvajúcich bolestí žalúdka.

35. schôdza vlády SR Tomáš Taraba. Foto: TASR/Jakub Kotian

Tvrdenia, že bol minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) účastníkom sobotňajšej (21. 9.) smrteľnej dopravnej nehody, odmietol vyjadrením na sociálnej sieti.

„Žiadnu dopravnú nehodu som ani ja, ani nikto z mojich šoférov nespôsobil. Viem zverejniť operačnú správu, vie to doložiť operačný tím a verím, že polícia v tomto prípade začne okamžite trestné stíhanie všetkých, čo toto v uplynulých dňoch na sociálnych sieťach šírili,“ napísal Taraba.

(tasr)


Veľká voda ohrozuje juh Slovenska. Zatopené sú lodenice v Komárne aj niektoré objekty v blízkosti Dunaja a Váhu. Obec Chľaba v okrese Nové Zámky je aj naďalej odrezaná od sveta. Pomoc jej poskytuje armáda aj…
Prejsť na článok
Predsedov samosprávnych krajov pobúrili slová ministra životného prostredia Tomáša Tarabu, ktorý na margo žúp povedal, že sú to najzbytočnejšie inštitúcie na Slovensku, ktoré nevedia nič robiť a sú to len poštári. Podľa predsedov VÚC župy…
Prejsť na článok