Známy moderátor zakladá vlastné médium, bude sa venovať aj hudbe

Peter Bielik z televízie Ta3 sa bude venovať publicistike, spravodajstvu, ale veľký dôraz bude klásť aj na hudbu.

Peter Bielik Peter Bielik. Foto: Ta3/David Dudocz

Názov je BIELIK ONLINE. Pripravujem ho už tretí rok, takže mám pred ostatnými slušný náskok. Program bude založený na spravodajstve, publicistike a najmä na slovenskej hudbe. Tá pre nás predstavuje skrytý poklad, ktorý nikto nechce, pretože o ňom nevie. My sme sa rozhodli vyniesť ho na svetlo sveta a nechať ho zažiariť v plnej kráse,“ povedal Bielik pre týždenník Trend.

Do tímu nového projektu pribudnú skúsení novinári. Publicistiku chce tvoriť predovšetkým Bielik s tým, že zoznam jeho spolupracovníkov bude čoskoro hotový.

Chce sa odlíšiť od Mira Frindta s projektom DV TV a Michala Kovačiča s jeho novým projektom 360°. „Ak mám správne informácie, tak ostatné projekty, ktoré vznikajú, chcú produkovať jedno až dve videá alebo rozhovory denne, ktoré si zavesia na svoje stránky a budú ich šíriť cez sociálne siete. My pripravujeme plnohodnotné lineárne moderované vysielanie s dobrou hudbou a okamžitým spravodajstvom a publicistikou naživo. Nás budete môcť pozerať a počúvať celý deň,“ povedal.

K financovaniu svojho nového projektu povedal: „Naše štúdio je umiestnené v mojom petržalskom dvojizbovom byte, čo nám šetrí náklady. Kolegovia na úvod tiež nemajú veľké oči a chápu, že najprv musíme niečo dokázať a až potom môžeme očakávať výplaty.“

(mep)


Slovenská republika schválila návrh zákona, ktorým bude Smernica o rodovej rovnosti na pracovisku transponovaná do vnútroštátneho právneho poriadku. Smernica zavádza okrem iného povinné kvóty na zamestnávanie žien v riadiacich pozíciách pod hrozbou pokuty, no takéto…
Prejsť na článok