Prevaha Rusov a veľa ranených. NATO chystá evakuačné plány pre tretiu svetovú vojnu

Vojna proti Rusku nie je to isté ako vojna v Iraku a NATO s niečím takým nemá skúsenosti. Šéf aliančnej logistiky Alexander Sollfrank v reakcii na to prezradil hrubé obrysy toku ranených vojakov aj to, čo si predstavuje pod pojmom lekársky Schengen.

Political tension between Russia and USA. Russia vs USA flag on chessboard Ilustračný obrázok. Foto: Iherphoto / DPphoto / Profimedia

V súvislosti s vojnou u našich východných susedov už od februára 2022 visí vo vzduchu otázka začiatku širšieho ozbrojeného konfliktu medzi Ruskom a Severoatlantickou alianciou (NATO).

Momentálne jej na aktuálnosti pridávajú vyjadrenia popredných ruských politikov, ktorí varovali pred následkami potenciálnych útokov západnými riadenými strelami dlhého doletu hlbšie na územie Ruska.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.