Pokračovanie príbehu o Nórovi Hansenovi, ktorý kúzlil s faktúrami za 15-tisíc eur 

Čitatelia fejtónu inšpirovaného skutočným príbehom o Petterovi Hansenovi, šéfovi garáží autobusovej firmy neďaleko Osla, si možno spomenú, ako pre seba nakúpil na firemné faktúry pracovné odevy, náradie, nástroje a 6 kíl cukroviniek za 15 tisíc eur.

dav Ilustrovaný život. Lisa Aisato: Ilustračné foto z knihy

Nevedel vysvetliť načo, pre koho ani preukázať, kde sú. Obhajobu postavil na pokrčených ramenách a vete: To všetko je niekde vo firme…

Len aby sme si nemysleli, že sa bavíme o nejakom hráčovi na malom pieskovisku: Petter Hansen bol šéfom garáží s 500 zamestnancami, so 131 autobusmi, ktoré poskytujú 36 prímestských liniek. Čitateľov v komentároch zaujímal najmä osud šiestich kilogramov čokolády. Sľúbila som im, že príbeh budem sledovať a v prípade noviniek ich informovať. A stalo sa.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.