Mladú mamičku Luciu zabila v Čachticiach zablúdená guľka

ČACHTICE – Obrovská tragédia sa stala v Čachticiach v nedeľu okolo 18:00 v nových bytovkách.

WhatsApp Image 2023-09-18 at 10.05.11 Žena bývala v novom bytovom dome. Foto: Rastislav Harakal

Ako informoval portál tvnoviny.sk, muž čistil guľovú zbraň, ktorá mu v rukách vystrelila. Podľa polície projektil letel približne 120 metrov a zasiahol mladú mamičku Luciu P. v jej byte. Žena práve v kuchyni umývala riady.

„Žena mala iba 30 rokov a bola učiteľka v škôlke,“ informovali tvnoviny.sk. Do práce sa vrátila po materskej dovolenke. Zostala po nej trojročná dcérka. „Je to strašné. V paneláku bývajú skôr mladé rodiny a toto zasiahlo celú dedinu. Je to veľmi citlivá udalosť a preto sa nechcem viac vyjadrovať,“ prezradil pre Trenčiansky Štandard obyvateľ Igor z Čachtíc, ktorý sa o tragédii dozvedel dnes skoro ráno.

„Polícia na mieste zadržala podozrivú osobu, s ktorou sú momentálne vykonávané procesné úkony. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Nové Mesto nad Váhom začal trestné stíhanie
vo veci prečinu usmrtenie,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Katarína Kuzmová.

Trenčiansky Štandard zisťuje bližšie informácie a správu budeme aktualizovať.



Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok