Michalovce zmazali žilinský náskok a majú tretí bod

MICHALOVCE – V desiatom kole Niké ligy sa domáce Michalovce rozišli so súperom deľbou bodov, so Žilinou remizovali 1 : 1 (0 : 0).

Michalovce uhrali remízu so súperom zvučného mena. Foto: FB MFK Zemplín

Zápas sa rozbiehal iba pomaly. V dvanástej minúte Ndjeungoue vystrelil z poriadnej diaľky, no mieril veľmi nepresne. V 17. minúte Van Kessel hľadal centrom Pavúka, ktorému nechýbalo veľa, aby sa dostal k hlavičke zblízka. V 23. minúte Ďurišov pokus zblokoval pred ním stojaci hráč. Žilinčania zvýšili aktivitu, ale Michalovce ich do šancí nepúšťali. V 34. minúte sa do zakončenia pri zadnej žrdi dostal Essomba, ale Száraz udržal bezgólový stav. V 40. minúte Žofčákov prudký center hlavičkoval nepresne Jeřábek. Neujal sa ani pokus Magdu spoza vápna.

V 49. minúte Žofčákov roh prepadol na zadnú žrď a Jeřábek loptu netrafil ideálne. Belko ju jednou rukou vyrazil. V 55. minúte Van Kessel zakončil z uhla a rozvlnil bočnú sieť Belkovej brány. V 68. minúte Shimamurova hlavička z 15 metrov išla vedľa ľavej žrde. V 74. minúte nepremenil tutovku Marcin. Ocitol sa sám malom vápne, no stehnom poslal loptu nad brvno. V 75. minúte Addov prudký center narobil Szárazovi problémy, na bránkovej čiare mu pomohol spoluhráč.

V 78. minúte Adang postupoval na bránu. Vypálil spoza pokutového územia, a lopta preletela nad priestorom troch žrdí. V 82. minúte dobrú prácu odviedol Javorček: Spracoval si prihrávku, pomedzi dvoch brániacich hráčov vošiel do šestnástky a prihral do ohňa. Száraz loptu na zemi ešte posunul rukou a do siete ju dokopol Adang – 0 : 1. V 86. minúte sa Stojčevski snažil napraviť veľkú chybu a v snahe eliminovať rozbehnutého Adekunleho zastavil loptu na tráve rukou. Stojčevski bol vylúčený a Zemplín zahrával pokutový kop. Marcin z bieleho bodu napálil loptu do ľavého horného rohu Belkovej brány. Gólman Žiliny nemal nárok, navyše nevystihol smer strely. Michalovce remizovali so Žilinou 1 : 1.

(onlajny.eu)


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok