Podvodník píše ľuďom v mene mestskej časti

KOŠICE – Prevzatý presný názov profilu i profilovej fotky, a potom už len pokus o podvod. V košickej mestskej časti Nad jazerom riešia falošné správy údajným výhercom.

„Pod naším menom sa niekto snaží obťažovať našich sledovateľov,“ varuje na svojej sociálnej sieti tá skutočná mestská časť Košíc Nad jazerom. Zároveň apeluje na užívateľov facebooku, aby si overovali, kto im píše. To však nie je vždy jednoduché, pretože falošný profil je na pohľad identický s pôvodným.

Niekoľko drobných rozdielov tu však predsa len je. „Táto podvodná stránka nemá sledovateľov ani históriu. Proti takémuto podvodu podnikneme právne kroky,“ avizuje mestská časť.

Foto: FB MČ Nad jazerom


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok