Nevyhnuté práce obmedzia chodcov aj vodičov v Trenčíne

Pozor na dopravné obmedzenia v Trenčíne, ilustračná fotografia. Foto: Mesto Trenčín Pozor na dopravné obmedzenia v Trenčíne, ilustračná fotografia. Foto: Mesto Trenčín

TRENČÍN – Od 10. do 21. júna 2024 je povolená rozkopávka na Ul. Gen. Štefánika pri križovatke s Kukučínovou ulicou. Na nevyhnutný čas uzavrú pravý jazdný pruh na ceste I/61 v smere von z Trenčína.

Dôvodom je rekonštrukcia bleskozvodu pri bytovom dome č. 373. „Výkopové práce budú v chodníku, ten bude v dotknutom úseku uzavretý. Priechody pre chodcov v križovatke zostanú prístupné. Chodci smerom od Kauflandu budú presmerovaní cez nadchod MAX,“ ozrejmilo mesto na svojom webe.

Radnica prosí o opatrnosť a rešpektovanie dočasných dopravných značení, či prípadných pokynov osôb poverených za riadenie dopravy.

(Zdroj: mesto Trenčín)


Ďalšie články
125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

Viacerí predstavitelia Demokratickej strany, ako i popredné denníky, vyzvali amerického prezidenta Joea Bidena, aby odstúpil z volebného súboja so svojím republikánskym predchodcom Donaldom Trumpom. Hoci verejne sa Bidena zastal jeho bývalý nadriadený Barack Obama, práve on mal v zákulisí presviedčať vedenie strany, aby ho odvolali. Aspoň to tvrdí konzervatívny...