Kritizovali ich za tréning dragu pre mladých, teraz robia rovnaký pre ešte mladších

Kritizovali ich za tréning dragu pre mladých, teraz robia rovnaký pre ešte mladších. Slovenská mimovládka Saplinq opäť pošle účastníkov na európsky tréning drag šou, tentokrát však pôjde o maloletých vo veku 14 až 17 rokov.

Začiatkom septembra sa v Španielsku uskutoční tréning s názvom Dragtivism Jr. dotovaný z programu Európskej únie Erasmus+. Na predchádzajúcom workshope v roku 2022, ktorý bol od rovnakých organizátorov, pritom účastníci predvádzali sexuálne ladené tanečné vystúpenia v barcelonskom gej bare.

Prečítajte si viac:


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok