Češka porodila na kúpalisku v Dunajskej Strede

Priamo v areáli priviedla na svet malú Izabelu. Okrem záchranárov sa do pomoci zapojili aj ďalší dovolenkári. 

452576396_875028474651451_5686981190647861097_n Plavčíci Thermalpark DS. Foto: Facebook

Už dvojnásobná mamička bola vo vysokom štádiu tehotenstva. „Termín pôrodu mala deň pred návštevou rezortu,“ uviedla Katarína Horváthová, marketingová manažérka Thermalparku. Počas kúpania v jazere, ktoré je súčasťou areálu strediska, žena pocítila kŕče. Rýchlo zamierila na breh. 

„Všetko sa udialo veľmi rýchlo a kým prišla záchranka, malá Izabela už bola na svete,“ napísalo vedenie Thermalparku na Facebooku. Do komentárov pod príspevkom pridala čerstvá matka aj fotku svojej dcéry.

Malá Izabela získala na desať rokov bezplatný vstup do Thermalparku. „Celej rodine venujeme darčekový poukaz na bezplatný týždenný pobyt, ktorý môže využiť kedykoľvek počas troch rokov v našom kempe alebo hoteli,“ informovala Horváthová. 

(idnes.cz)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac