KDH nevykosťuje Smer, ale Holečková a spol.

Ten, komu najviac pomáhajú aktivity Martiny Holečkovej a jej krídla sú progresívci a Smer. Podľa toho, čo dnes vidíme v klube KDH, v stávke môže byť zničenie reputácie KDH alebo rozbitie jeho poslaneckého klubu, z ktorého by odišlo liberálne krídlo.

Snímka obrazovky 2024-08-02 o 5.29.28 Zľava Michal Šimečka (PS), Martina Holečková (KDH) a Roman Mikulec (hnutie Slovensko). Foto: Martin Baumann/TASR

Martina Holečková, niekdajšia predsedníčka poslaneckého klubu KDH poskytla rozhovor Denníku N, v ktorom predsedu Majerského politicky „vyškolila“ z toho, čo si má myslieť o úvodnom ceremoniáli olympiády v Paríži (ktorý ani nevidela), z toho čo (ne)môže KDH navrhovať ako ústavnú zmeny, z toho, s kým môže KDH rokovať a hlasovať a zároveň ozrejmila, že hrozba progresivizmu vlastne neexistuje.

Ťažko povedať, či si to Martina Holečková uvedomuje alebo to robí z neznalosti. Jedno je však isté, progresívci ju použili presne na to, čo potrebovali – zničiť akékoľvek snahy o samostatnú konzervatívnu politiku KDH.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.