Melóny za 6 miliónov dolárov? Americkí policajti našli v napodobeninách dve tony pervitínu

Colná a pohraničná služba USA na hraniciach s Mexikom zhabala drogy za takmer šesť miliónov dolárov. Tisícky kíl metamfetamínu pašeráci zabalili do balíkov pripomínajúcich melóny.

Snímka obrazovky 2024-08-24 o 13.57.12 Colná a pohraničná služba USA na hraniciach s Mexikom zhabala drogy za takmer šesť miliónov dolárov. Tisícky kíl metamfetamínu pašeráci zabalili do balíkov pripomínajúcich melóny. Foto: cbp.gov

„K odhaleniu došlo, keď policajti narazili na 29-ročného muža jazdiaceho na ťahači s návesom, ktorý hľadal vstup do Spojených štátov z Mexika. V návese mal zásielku melónov,“ priblížili policajti na webovej stránke.

Prehliadkou napočítali až 1 220 balíkov „melónov“, v ktorých našli viac ako dvetisíc kilogramov metamfetamínu. Vodič putoval do vyšetrovacej väzby.

(max)


V Košiciach plánuje najväčšia z univerzít postaviť Centrum zelených a digitálnych technológií so zameraním na informačno-komunikačné technológie. Študenti a odborníci sa tešia, menej však verejnosť a ochranári, keďže hrozí výrub mnohých drevín a kríkov.
Prejsť na článok
Mesto Šaľa predložilo poslancom Mestského zastupiteľstva návrh rozpočtu na rok 2025. Vyplýva z neho, že mesto by hospodárilo s rozpočtom viac ako mínus 2,5 milióna eur, čo však zákon samosprávam nedovoľuje. Na rade sú teda…
Prejsť na článok