Tolyamória: hriech a pocit viny musí byť znova dôležitý

Je ako rebranding nevery či skôr ďalšia epizóda z cyklu normalizácie patológií individuálnych aj spoločenských. V súčasnosti sa z chorých záhybov kolektívnej mysle vynorila tolyamória.

Muz a zena, postel, sex, loznice Ilustračné foto: ČTK/Jiri Schott/Profimedia.sk

Už som sa vyjadrovala k mnohých nebezpečenstvám postmodernej existencie. V peknom počasí sme doma smrdeli pre pocit viny zo slnka. Normalizovali sme extrémnu obezitu na festivaloch body positive (pozitívneho tela) a snažili sme sa stihnúť smrť do štyridsiatky. V rámci bedrottingu (dobrovoľné ničnerobenie, zvyčajne strávené v posteli) sme vliezli do postelí zaživa hnijúcej mládeže. 

Nechali sme si od DINK ľudí (DINK= Dual Income, No Kids, dva príjmy, žiadne deti) vysvetliť, že len bez detí sa oplatí žiť. V súčasnosti sa z chorých záhybov kolektívnej mysle vynorila tolyamória, do ktorej vám ponúkam krátky exkurz.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.