Dva autobusy a auto sa zrazili medzi mestami Kúty a Holíč, hlásia zranených

Na mieste zasahujú záchranári aj s vrtuľníkom.

Nehoda medzi Kútmi a Holíčom - Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský Kraj Nehoda medzi Kútmi a Holíčom - Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský Kraj

Podľa doterajších informácií sú zranené tri osoby. Na sociálnej sieti o tom informovalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR.

Záchranári priblížili, že cestujúci z autobusov sú bez zranení. Operátor tiesňovej linky 155 vyslal k dopravnej nehode dve pozemné ambulancie a záchranársky vrtuľník.

Polícia SR informuje na sociálnej sieti, že: „vodič autobusu mal, z doposiaľ nezistených príčin, na rovnom úseku cesty zozadu naraziť do auta Škoda Octavia, ktoré stálo pri pravej krajnici. Vo vozidle sa v čase nárazu nachádzali dve osoby, pričom utrpeli zranenia. Spolujazdkyňu museli letecky transportovať do nemocnice. Vodiča si prevzali do starostlivosti pozemní záchranári.“ U žiadneho z vodičov nebol zistený alkohol.

Hlavný ťah medzi Holíčom a Kútmi bude na nevyhnutný čas úplne uzavretý. Presná príčina nehoda je zatiaľ v štádiu vyšetrovania, dodáva Polícia SR na sociálnej sieti.

(tasr, mep)


Slovenská republika schválila návrh zákona, ktorým bude Smernica o rodovej rovnosti na pracovisku transponovaná do vnútroštátneho právneho poriadku. Smernica zavádza okrem iného povinné kvóty na zamestnávanie žien v riadiacich pozíciách pod hrozbou pokuty, no takéto…
Prejsť na článok