Služobné vozidlo polície zrazilo ráno v Bratislave chodkyňu

Nehoda sa stala v piatok ráno pred deviatou hodinou na Rusovskej ceste v blízkosti autobusovej zastávky.

461939750_846051031055665_4950462701578299691_n Služobné vozidlo polície zrazilo ráno v Bratislave chodkyňu. Foto: FB/PZ BA

K incidentu došlo na riadne vyznačenom priechode pre chodcov, po ktorom šla 63-ročná žena.

„Chodkyňa bola privolanou záchrannou službou prevezená so zranením dolnej končatiny k ošetreniu do jednej z nemocníc,“ uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Vyšetrovaním nehody sa podľa neho zaoberajú bratislavskí dopravní policajti.

(tasr)


Hoci súčasná forma energetickej pomoci od januára skončí, v oklieštenej podobe by mala fungovať aj naďalej.
Prejsť na článok
Ilavčania sa tešia z nového mosta, ktorý znižuje dopravné preťaženie a zvyšuje bezpečnosť, pričom spája obyvateľov a zlepšuje prístup k službám.
Prejsť na článok
Zvýšenie odvodov z hazardných hier na 37 percent by mohlo štátu priniesť 36 miliónov eur ročne, no zároveň je potrebné riešiť problémové hranie.
Prejsť na článok
Pogačar, s pop-artovým bicyklom, sa stal majstrom sveta v cyklistike po nezabudnuteľnom výkone na MS v Zürichu, kde dominoval v sólo jazde.
Prejsť na článok
Strana Piráti odchádza z vlády po odvolaní svojho lídra Ivana Bartoša, pričom 709 z 894 členov hlasovalo za odstúpenie od koalície.
Prejsť na článok
Na workshope Dragtivism na Slovensku sa objavil 16-ročný účastník, čo vyvolalo protesty a vyšetrovanie, no polícia nenašla dôkazy o mravnom ohrození.
Prejsť na článok
Podľa údajov ICE prekročilo hranicu USA za Bidenovej administratívy viac ako 12 miliónov migrantov, pričom mnohí z nich sú odsúdení zločinci.
Prejsť na článok