Zomrel „rozprávkový“ fotograf: Milan vytváral pre deti nezabudnuteľné zábery

KOŠICE – Rozprávkovo ladené originálne zábery, ľudský a profesionálny prístup. Tí, ktorí mali možnosť zažiť Milana pri práci, takto spomínajú na mladého fotografa z Ladmoviec, ktorý zvečňoval aj škôlkarov.

uprimnú

O tragickej udalosti informovala na Milanovej sociálnej sieti jeho manželka. „S hlbokým pocitom smútku vám oznamujem, že dňa 14. 11. 2023 nás navždy opustil priateľ, kamarát, sused a skvelý manžel Milan,” napísala jeho životná družka Viera. Milan sa ako fotograf zapísal do srdca nejednému spokojnému klientovi.

„Spolupráca s ním, keď fotil našu dcérku, bola krásna. Chcela som si to zopakovať. Žiaľ, neskoro. Bol to jeden z tých ľudí, o ktorých môžeme povedať, že sú nenahraditeľní,” napísala o umelcovi Marcela. Milan fotil aj pre škôlky a základné školy. Ako môžete vidieť vo fotogalérii, momentky zachytávajú deti v priam rozprávkových situáciách.

Na Milana klienti spomínajú ako na veľkého sympaťáka a profesionála. Foto: FB Milan fotí

Verím, že odišiel do krásnej rozprávky

„Jeho fotky boli ako príbeh, ktorý nás preniesol do nádhernej krajiny. Ďakujem, že sme mali tú česť absolvovať s ním veľkonočné fotenie. Bol to pre nás nezabudnuteľný zážitok,” pridala spomienku Silvia. „Verím, že odišiel niekam do krásnej rozprávky; do takej nádhernej, aké nádherné a krásne rozprávkové boli jeho fotky. Odpočívaj v pokoji,“ kondolovala Blanka.

„Táto správa ma veľmi zasiahla. Je mi veľmi ľúto, že odišiel taký talentovaný fotograf a človek s veľkým srdcom. Keď si budeme prezerať to množstvo nádherných fotografií, ktoré nám nafotil za posledných päť rokov, navždy naňho budeme spomínať,“ pridala sa Andrea. „Strašná správa. Výnimočný človek, kamarátsky, milý, usmiaty, ochotný, pracovitý, talentovaný…“

Milanove zábery boli rozprávkovo ladené. Foto: FB Milan fotí

Dokázal to aj s hendikepovanými deťmi

„Tak veľa nádherných fotografií sme ja a „moji škôlkari“ od neho dostali. Je mi to veľmi, veľmi ľúto a veľmi bude chýbať. Úžasný človek, nezabudneme,“ napísala aj Xénia. „Máme od neho prenádherné rodinné fotografie, ktoré nám ho budú stále pripomínať. Bol to veľmi milý a trpezlivý Pán fotograf, ktorý vedel pracovať aj s inak obdarenými detičkami, ako je aj náš synček,“ zverila sa Mária. Jej slová potvrdila aj ďalšia spokojná klientka.

„Nádherné fotky, každá nesie svoj príbeh, spontánne, originálne, taktiež atmosféra počas fotenia a prístup pána fotografa boli nad naše očakávania. Domov sme si odniesli nielen krásne fotky, ale aj milé spomienky na zvieratká. Odporúčame všetkými desiatimi, veď posúďte sami a nahliadnite do galérie s fotkami,“ zaspomínala Zuzka. Blízki sa s Milanom naposledy rozlúčili 18. novembra v Ladmovciach.

Foto: FB Milan fotí


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok