Richard Dírer opúšťa TA3, potrebuje si vyvetrať hlavu. V politike ho však neuvidíte

433259198_10163906951868747_8693266154812510579_n Richard Dírer. Foto: FB/ Rish Ki

Moderátor diskusnej relácie TA3 V politike Richard Dírer ukončil po vzájomnej dohode spoluprácu s vedením televízie. O rozhodnutí informoval na sociálnej sieti Instagram, pričom priblížil svoje pohnútky.

V príspevku moderátor uviedol, že si potrebuje „vyvetrať“ hlavu. Ako obzvlášť náročné na prípravu relácie označil posledné týždne a mesiace svojho dvojročného pôsobenia v spravodajskej televízii TA3. V snahe predísť dohadom dodal, že neplánuje vstúpiť do politiky.

Richard Dírer má za sebou dlhoročné pôsobenie v sfére médií, ale aj verejnej správy. Počiatočnú pozíciu v slovenskej redakcii Deutsche Welle neskôr vymenil za miesto v STV či Best FM. Pôsobil ako poradca bývalého primátora hlavného mesta Bratislavy Iva Nesrovnala.

Rozhodnutie prichádza približne pol roka po odchode ďalšieho z moderátorov V politike Rastislava Ilieva, ten však v televízii ostal a pôsobí v jej inom formáte. Dírerov kolega sa v minulosti zviditeľnil takzvaným coming-outom, keď sa prihlásil k LGBT komunite priamo vo vysielaní TA3.

Kritizoval Slovákov, poslancom odporúčal porno


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami