Mukačevskú ulicu v Prešove zatopilo. Prasklo vodovodné potrubie

445378664_980668406665038_5536835891636621311_n Vodovodné potrubie na Mukačevskej ulici prasklo včera večer. Foto: redakcia

PREŠOV – Stovky prešovských domácností ostalo v pondelok (10. 6.) večer odstavených od prívodu pitnej vody. Príčinou bolo prasknuté vodovodné potrubie na Mukačevskej ulici na Sídlisku 3 v Prešove. Aktuálne sú na mieste pracovníci Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti.

Miesto vodovodnej havárie je zablatené a oddelili ho páskou. Keďže sa nachádza v blízkosti frekventovanej cesty, vznikajú momentálne mierne dopravné obmedzenia.

„K poruche došlo dňa 10. júna cca o 23.00 hod. Išlo o poruchu na hlavnom potrubí. Ráno okolo 6.30 hod. sme pristúpili k regulácii pitnej vody, aby sme zabezpečili dodávku pitnej vody do čo najväčšej oblasti. V teréne máme dve cisternové vozidlá, ktoré zabezpečujú rozvoz pitnej vody do oblastí, ktoré si ju vyžadujú. Na odstránení poruchy intenzívne pracujeme,“ uviedla VVS prostredníctvom agentúry Penelopa.

Prasknutie potrubia zachytila na videu Prešovčanka Nikola Klingová. Vidieť na ňom vodu rinúcu sa cestami a chodníkmi. Pitná voda aktuálne ešte netečie na uliciach Prostějovská, Mukačevská a v niektorých častiach ulice Mirka Nešpora.


Ďalšie články
125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

125 dní do volieb v USA. Demokrati sa môžu zbaviť Bidena, nemá však istú náhradu

Viacerí predstavitelia Demokratickej strany, ako i popredné denníky, vyzvali amerického prezidenta Joea Bidena, aby odstúpil z volebného súboja so svojím republikánskym predchodcom Donaldom Trumpom. Hoci verejne sa Bidena zastal jeho bývalý nadriadený Barack Obama, práve on mal v zákulisí presviedčať vedenie strany, aby ho odvolali. Aspoň to tvrdí konzervatívny...