Apple pridal plyn pri vývoji umelej inteligencie. Čo nové sa chystá ponúknuť

Fanúšikovia a zákazníci najznámejšej značky mobilných zariadení už od roku 1983 s napätím očakávajú každoročnú vývojársku konferenciu Worldwide Developers Conference (WWDC). Firma Apple tu oznamuje nové produkty, služby či vlastnosti. Tento rok sa neobjavili žiadne hardvérové novinky, o to bohatšie sú inovácie z oblasti softvéru.

profimedia-0880441491 Výkonný šéf Applu Tim Cook. Foto: Profimedia.sk

Charakteristickou črtou tejto akcie, vytvorenej už nebohým Stevom Jobsom, je šou vo forme úvodnej prezentácie – Keynote. Aj tento rok sa WWDC začala grandióznym skokom top manažérov Apple z lietadla. Stroj na sebe nesie dúhové farby typické pre Apple. Rovnakú farebnú kombináciu obsahujú aj kombinézy parašutistov. Na otvorených padákoch vidíme názvy produktov, ktoré sú témou prezentácie.

Je nutné dodať, že firma používa dúhu od roku 1977, keď jej pestrosť nemala ideologický podtón, bola typickým motívom vtedajších počítačov. Upozorňovala na hlavnú inováciou tej doby – farebnú grafiku.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.