Smer a PS si u ľudí polepšili, Hlas padá nadol

Smer a PS si u ľudí polepšili, Hlas padá nadol. Vyplýva to z najnovšieho prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Oproti poslednému meraniu v apríli však viacero strán výrazne zamiešalo svojou pozíciou.

Ak by sa parlamentné voľby konali v júni, vyhral by Smer (24,2 percenta). Za ním nasleduje PS, ktoré sa od apríla preklopilo za 20-percentnú hranicu a z pôvodných 19 percent sa dnes drží na takmer 22.

Hlas však stratil výrazný podiel oproti aprílovému prieskumu. Koľko percent mu priznáva aktuálny prieskum si prečítajte tu:

(markíza)


Technická univerzita plánuje vo svojom areáli vybudovať kampus, aký nemá v metropole východu obdobu. Na tento účel padne nielen poriadny balík peňazí, ale aj niečo iné.
Prejsť na článok
Predseda NKÚ Ľubomír Andrassy v poslednom čase prišiel so závažnými správami týkajúcimi sa oblasti vodárenstva. Či sú tieto správy namieste Štandard zisťoval priamo u Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, ktorá zareagovala na vyjadrenia.
Prejsť na článok
Župný poslanec a mediálny poradca primátora Henrich Varga kritizuje budúcu novú budovu Nitrianskeho samosprávneho kraja, za ktorú najskôr sám hlasoval, ba na magistráte ju dokonca chválil.
Prejsť na článok