Luciana posiela klientov na druhý koniec sveta. Za láskou

Do kín prichádza dokumentárny film Petra Kerekesa Wishing on a Star. Úspešne sa prezentoval koncom augusta na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach aj v Toronte. Dokument vznikol v širokej medzinárodnej koprodukcii.

Astrologička Luciana vo filme Wishing on a Star. Foto: YouTube

Vešticiam sa darí aj v dnešných časoch. Stále majú dosť klientov, ktorí stoja o ich rady a platia za ne. Môžeme si o tom myslieť čo chceme, ale tento fenomén jednoducho existuje a nič nenasvedčuje, že by sa to malo v budúcnosti zmeniť.

Neďaleko Benátok pôsobí veštica Luciana. Jej zjav i prostredie, v ktorom podniká, by mimoriadne potešili Federica Felliniho. Luciana na základe astrologických výpočtov posiela svojich klientov na vzdialené miesta sveta, aby tam našli lásku. A oni idú. A propos – klienti. Práve ich vzťah s tvorcami filmu, ich výber, dôvera a otvorenosť voči kamere, sú kľúčom k úspechu alebo neúspechu celého projektu. V tomto prípade sa ich podarilo zachytiť aj v citovo zložitých situáciách.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.