Prispatý starosta? Vagač prišiel doteraz s jediným projektom, drahým a nefunkčným

Staromestský starosta Vagač pred dvoma rokmi otvoril školské ihriská verejnosti a potom sa „vyparil“. Médiá mu však pripomenuli neúspešný projekt digitálneho vjazdu do pešej zóny.

Vagač Vallo Starosta Starého Mesta Matej Vagač spolu s primátorom Matúšom Vallom. Zdroj: FB Matej Vagač

Bratislavská komunálna politika je vo svojom polčase, azda je čas aj dobrý dôvod bilancovať. Starosta Starého Mesta Matej Vagač sa pokúsil o bilancovanie tiež.

Poskytol rozhovor denníku SME a nedopadlo to veľmi dobre. Už minulý rok mohli čitatelia SME pozorovať vtipný moment, keď sa Zuzana Kovačič Hanzelová (ZKH) opýtala primátora Matúša Valla, za čo by mohol pochváliť starostu Vagača. Ten zostal tak zaskočený, že si spomenul na aktuálne otvorenie školských ihrísk verejnosti a potom vytiahol historku o tom, ako počas teplého októbra dvihol telefón a zavolal starostovi Vagačovi, keď chcel o hodinu predĺžiť otváracie hodiny v Slubekovaj záhrade. Čiže relatívne bezvýznamný počin a priateľskú službičku.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.