Musk: Ak Trump prehrá, budú to posledné voľby, ktoré budeme mať

„Nikto sa nesnaží spáchať atentát na bábku,“ povedal miliardár bývalému moderátorovi Fox News Tuckerovi Carlsonovi. Demokratku podľa neho podporujú ľudia, ktorí figurujú na zozname klientov Jeffreyho Epsteina, ktorý vraj Donald Trump zverejní.

Election 2024 Musk Elon Musk počas Trumpovho predvolebného mítingu v Pensylvánii. Foto ČTK / AP / Matt Rourke

Na republikánskeho exprezidenta Donalda Trumpa spáchali pokus o atentát už dva razy, Carlson vyjadril prekvapenie, že z toho kandidát pravice nie je „roztrasený“. „To nie, má ‚hrošiu kožu‘ (constitution of an ox), to nie je to isté ako cvičenie a zdravá strava,“ odpovedal Elon Musk s úškrnom. Trump je totiž známy tým, že jeho jedinou športovou aktivitou je golf, a najobľúbenejší fast food reťazec je McDonald‘s.

Musk tiež povedal, že „skončil“ – ak Trump „predsa len“ prehrá –, čím myslel kontrakty svojich firiem pre federálnu vládu. Spoločnosť SpaceX dostáva zákazky od vesmírneho úradu NASA, Starlink zase vyrába sériu satelitov pre ministerstvo obrany pod názvom Starshield.

Muskove firmy pomáhajú napriek vládnym zásahom


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.