Obrovská tragédia v Snine: V byte sa našli dve mŕtve telá, mali strelné poranenia

SNINA – Dve osoby bez známok života boli v sobotu popoludní nájdené v jednom z bytov v meste Snina.

Informuje o tom prešovská krajská polícia na sociálnej sieti.

„Polícia je na mieste a vykonáva prvotné úkony. Bližšie informácie nie je možné v tejto chvíli poskytnúť,“ uviedla polícia.

Informáciu priniesla TV JOJ, ktorá uvádza, že na mieste sú hasiči a záchranári. Do bytu museli vojsť aj kukláči. Televízia dodáva, že mŕtvymi sú dvaja muži vo veku približne 30 rokov, ktorí mali strelné poranenia.

Podľa ďalších dostupných informácií by malo ísť o dvoch kamarátov. Jeden podľa všetkého zastrelil druhého a následne potom seba.

V byte museli zasahovať kukláči. FOTO: TV JOJ

Portál Startitup taktiež informoval, že minimálne jeden z mŕtvych bol príslušníkom Kriminálneho úradu finančnej správy. Tragédia sa stala na Ulici 1. mája.

Správu budeme aktualizovať.


Marxistická interpretácia požiadavky na rovnakú odmenu za rovnakú prácu poškodzuje ekonomiku. Otvára priestor, aby štát neprimerane vstupoval do súkromných vzťahov. Napríklad britský pracovný tribunál núti spoločnosť Next odmeňovať predavačky rovnako ako skladníkov.

prečítať viac

V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac

Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac