Vyriešená krádež kanálových poklopov: Hliadka Mestskej polície v akcii

KOŠICE – Mesto Košice sa 12. júla stretlo s nezvyčajným zločinom, keď neznámi páchatelia začali krádežou kanálových poklopov ohrozovať bezpečnosť občanov. No vďaka rýchlej a efektívnej akcii hliadky Mestskej polície zo stanice Nad jazerom, sa tento prípad nedostal mimo zákon.

poklop poklop, foto: bing.com

Celá situácia sa začala, keď obyvatelia hlásili odcudzenie kanálového poklopu na Baltickej ulici. Mestskí policajti okamžite začali pátrať a rozšírili vyšetrovanie aj na ďalšie okolité oblasti. A nemýlili sa! Počas preverovania zberných surovín na Južnom nábreží zaznamenali neobvyklú aktivitu a našli štyroch jednotlivcov s dvojkolesovým ručným vozíkom s naloženými kanálovými poklopmi. Následne zistili, že ďalší kanálový poklop chýba aj na Bukoveckej ulici.

V tomto okamihu sa veci začali odvíjať rýchlym tempom. Mestská polícia okamžite kontaktovala Policajný zbor a tí prevzali prípad na ďalšie vyšetrovanie. Hliadka Mestskej polície si zaslúži veľkú pochvalu za svoju ostražitosť a efektivitu pri identifikácii páchateľov.

Hoci prípad sa dostal pod kontrolu, je dôležité, aby občania boli ostražití a hlásili podozrivé aktivity. Spolupráca s bezpečnostnými orgánmi je kľúčová na udržanie bezpečnosti a poriadku v našich mestách. Každý môže prispieť k bezpečnosti svojej komunity a pomôcť zabrániť trestnej činnosti.

(mestská polícia Košice)